Runway and taxiway not loading

Hello everyone, so today when I was landing at KJFK the runways or taxiways didn’t load for me. The 3d buildings did load, just not the runways or taxiways. I cleared the scenery cache before landing and restarted my iPad before I began my flight but nothing worked. When I went to my replays to check, everything loaded just fine.

These pictures were taken during the flight:


These were taken in the replay:


You tried clearing cache too? im not sure what to do, you should prob just delete the app and redownload.

1 Like

Did you change graphics quality stuff mid flight?

1 Like

Maybe he did, but when you clear cashe, normally everything comes back.

2 Likes

I did change them when I noticed the runways and taxiways weren’t showing up. I changed them from high to low to high.

Hmm, did you have enough storage on your device? As @nOthing2seehere said clearing cache generally fixes it

1 Like

I do have enough, I have 203 GB left

Absolutely positive that you cleared cashe AFTER changing graphics?

1 Like

Ok, I have had a simalar thing but i just reset the cache and if that doesnt work delete and re install

1 Like

Since this happened around an hour ago I can’t remember if I did.

1 Like

I will try that.

2 Likes

Yes it does.

1 Like

Don’t delete the app, if this happens again, Delete the app and reinstall, and if this does not work make another topic.
Edit: u should prob mark this as solution

1 Like

Ok. Thanks to both of you for helping.

2 Likes

It’s a common glitch and it happens to me too!

1 Like

This topic was automatically closed 7 days after the last reply. New replies are no longer allowed.