Missing textures?

I was at KBUR on ES, and saw this.

3 Likes

How’s your internet connection?

How much space do you have in your device left?

On 4 bars LTE, 120GB left

@Tsumia i saw the southwest you see in the picture in the back, i also saw the same thing

my internet connection is strong

New livery? lol

5 Likes

That’s my hope LMAO

3 Likes

Interesting…

I don’t know if @RoyalJordanian is a beta tester or not since he doesn’t specify in his profile.

Since I tagged him, he might be able to give an explanation as to what he is seeing if he wants to or can disclose that.

1 Like

Don’t know if @RoyalJordanian experience the same thing then?

@RoyalJordanian What kind of sorcery are you pulling?

2 Likes

It’s not an aircraft in beta. If it was, you would just see the white square :)

I know because I saw three people spawn in beta testing the A350 before it came out.

Nah it’s a new livery.

Good point. It can be anything until we actually get a confirmation of something.

Although don’t we already have the -700? lmao

1 Like

Happened to me before. Simple restart of the app should do it.

probably just a bug

It wouldn’t be a new livery, you wouldn’t see it if it was.


Try looking through these old topics for solutions…


Try restarting your device. If that doesn’t work, I would suggest reinstalling the app.

1 Like

This has happened to be before once as well.

No, I restarted and it was there still

Okay I’ll try reinstalling

1 Like

no idea what is that, but it looks cool.

4 Likes