Can't start a flight in solo mode

Do you have anti-aliasing enabled?

1 Like

Could be the device, can you tell us the device?

1 Like

Nope. I have never tried turning it on

I got a guy helping me with that and he said it was nothing wrong with my device… He said it could be a bug…

Try clearing your cache or restarting your device. Are all of your graphics on low?

1 Like

You sure it’s one of these devices?

1 Like

i have already done that… And no One is on high and the rest is on medium

Try with absolutely everything on low - just to see what happens.

1 Like

i have tried it but i can try it again

Try that, if it doesn’t work, just wait for a moderator as quiet frankly, if your device meets the requirements and you’ve restarted/cleared everything, I have no idea.

1 Like

Yep! He said that my phone supports OpenGL ES 3.0 and i know that i always have around 1,5gb +

Then idk what to tell you, maybe @moderators could help you

1 Like

Ok i’m getting my phone ready

Nope didn’t work. Thanks for the help!

Thanks for the help!

No problem, have you contacted one of the mods, Tyler would probably help you the most! See you in the skies!

1 Like

Thanks! But i haven’t gotten any messages from a mod :(. I have seen many people with the same problem. Everyone including me was using oppo

Try sending him a PM about your problem, he’ll try to help as much as possible to make sure that you are happy!

1 Like

Hmmm. I think i will just wait. I saw someone talking about a possibly hotfix!

1 Like

It works now :D! Im so glad

1 Like