AJet Boeing B737-800

İt looks Gorgeous.

1 Like

I support you bro, let’s do it

1 Like

This livery is very good and looks very nice 💙

1 Like

Looks good 🤩

1 Like

100th Vote with honor.

1 Like

This is so good, I can’t wait

This livery will be great for infinite flight

10/10 Awesome livery

Good livery

I can’t wait for it to arrive so beautiful!

I do hope if they add this livery, the old AnadoluJet livery will remain as well.

Oh 100 th vote need ifs

AJet Beautiful Livery 😍

Lets get some confirmed votes! Please 😍

We want this livery! 💙

This livery would be great!

Bump for this beautiful livery!

Hello. I want to ask you something. I’ve applied to your VA but I can’t log in. Shall I wait until I got accepted or is it a bug?

Merhaba Kağan, başvurun için teşekkürler. Evet biraz beklemen gerekiyor. Discord Türkiye için kapandığından beri Pegasus VA aktif değil. Bende şu sıralar çok ilgilenemiyorum. Lakin bir kaç hafta içerisinde tekrar uçuşlara başlamayı düşünüyorum. Discord yüzünden biraz zor olucak ama tekrar sahalara döneceğiz. Bu durum için herkese özür diliyoruz ve üzgün olduğumuzu belirtiyoruz. Ama yakında tekrar görüşmek üzere.

Saygılarımla, Çağrı (Pegasus CEO/Kurucu)

1 Like

Öncelikle teşekkür ediyorum.
Belki bu konuda size yardım edebilirim. Muhtemelen gruptaki herkesin G-mail’i sizde vardır. Bir otomasyon ile hepsine Opera gibi ücretsiz, güvenli ve legal bir VPN kullanmaları için mail atabiliriz, veya Skype’tan bir grup kurup o gruba katılmalarını sağlayabiliriz. Eğer bu fikri beğenirseniz gerekli mail hesaplarını bana atabilirsiniz, bilgisayarımda yazacağım otomasyon koduyla herkese mail atabilirim. Veya isterseniz kendi bilgisayarınıza Thonny(python kod çalıştırıcısı) yükleyip size göndereceğim kodu çalıştırıp herkese mail atabilirsiniz

Saygılarımla
İyi günler :)